Erkekler Hentbol Süper Ligi

Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Merzifon Belediyespor Kulübü’nün Başkan Yardımcısı ve Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, “Takımızda sadece kulübümüzün geleceğini ilgilendiren oyuncular bulunmuyor, Türk hentbolunu yakından ilgilendiren genç oyuncular var.” dedi.

Atak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk 5 haftasında çok iyi çalışan sporcuların kendilerini utandırmadığını ve emeklerinin karşılığını aldıklarını söyledi.

Genç bir takım oluşturmaları nedeniyle tecrübe eksiklikleri bulunduğunu ve zorlu bir sezon geçirdiklerini belirten Atak, şunları kaydetti:

“Genç, dinamik kadromuzla ligdeki varlığımızı sürdürüyoruz. Genç bir ekip oluşturmamız sebebiyle tecrübe eksikliğimiz var. Fikstür avantajımızın zorluğundan dolayı ligin ilk 5 haftasında 4 maç oynadık. Eskişehir Hentbol SK, Beşiktaş Mogaz, MYK Hentbol SK ve Nilüfer Belediyespor ile karşılaştık. Şuan bir puanımız var. Takımımızın sergilediği performanslar, bizi gelecek adına ümitlendiriyor. Skor başarısı ileriki dönemlerde yansıyacaktır. Lige milli maç nedeniyle ara verildi. Altıncı haftadaki rakibimiz Serik Belediyespor Hentbol Takımı. İnşallah başarılı bir sonuçla ayrılacağız.”

Kaynak: AA