Araujo Açıklaması 'Galibiyeti Hak Ettik'

Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo Araujo, sahada iyi mücadele eden taraf olduklarını ve galibiyeti hak ettiklerini vurguladı.

Antalyaspor, Süper Lig’in 9. hafta maçında 1-0 geriye düştüğü maçta Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Araujo, galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.

Haftalardır kazanamayan bir takım adına bugün galip gelmenin önemli olduğunun altını çizen Araujo, “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. İyi hazırlık yaparak, antrenmanlarda acı çekerek, bugün galip gelmeyi başardık. Kolay olmuyor. Ligin 6. haftasında takıma geldim. Sistem taktik denemesine gittik, futbolcularımızı iyi bölgelerde, iyi oynatmak adına değişiklikler yaptım. Bu sistem verimliğini almak adına bugünkü galibiyet güzeldi. Bugün galibiyeti hak eden taraf bizdik” dedi.

Genç oyuncu Harun’un performansından memnun olduğunu kaydeden Araujo, “Harun’un oynaması kazanacağı tecrübe için çok önemliydi. Yetenekli pas trafiği gözle görülür, takdir edilecek bir oyuncu. Onun için sınavdı ve bu sınavı iyi atlattı. Çıkarmak zorunda kaldım, sarı kartı vardı. Taraftar onun performansını gördü ve alkışladı” ifadelerine yer verdi.

Hakemi fazla eleştirmediğini dile getiren Araujo, rakip takımın ikinci sarı kart pozisyonunu görmediğini, hakemlerin hata yapabildiğini belirtti.

Kaynak: İHA