Akhisarspor, Gençlerbirliği Maçını Bekliyor

Süper Lig’in 9’uncu haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor, yarın Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yaptığı sabah idmanı ile tamamladı. Yeşil-siyahlılar, bu akşam Manisa’da otele yerleşerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Ligin 8 haftalık periyodunda 16 puan toplayarak 3’üncü sırada yer alan ve geçtiğimiz hafta deplasmanda Trabzonspor’u 6-1’lik skorla geçen Akhisarspor ile 7 puanlı 16’ncı sırada Gençlerbirliği müsabakasını Suat Arslanboğa yönetirken, İsmail Şencan ve Mehmet Kısal ise yardımcı hakem olarak sahaya çıkacak. Volkan Bayarslan da müsabakada dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Akhisar evinde Gençlerbirliği’ne hiç kaybetmedi

Gençlerbirliği ile daha önce Süper Lig’de 10 maça çıkan Teleset Mobilya Akhisarspor, bu müsabakalarda 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Bu müsabakalarda Akhisarspor 10, Gençlerbirliği ise 11 gol attı. Akhisarspor evinde oynadığı Gençlerbirliği maçlarında hiç yenilgi yüzü görmezken, oynadığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

21 Ekim Cumartesi günü saat 16.30’da başlayacak müsabakada hava sıcaklığının 25 derece olması bekleniyor. Passo Lig üzerinden satışa çıkarılan karşılaşmanın bilet fiyatları, Misafir takım 10, Maraton Akigo 11, Kapalı 15 ve VIP 20 TL’den satışa sunuldu.

Kaynak: İHA