Yoldaş Açıklaması 'Zevkli Bir Maç İzlettirdiğimizi Düşünüyorum'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 6. hafta maçında sahasında konuk ettiği Kocaeli Birlikspor’u ile 1-1 berabere kalarak evinde iki puan kayıp veren İnegölspor’da Teknik Direktör Murat Yoldaş,“Zevkli bir maç izlettiğimizi düşünüyorum” dedi.

Maçı değerlendiren Teknik Direktör Murat Yoldaş, "Ligin her zaman için zorlu maraton olduğunu söylüyorum. Baktığımız zaman bizim yendiğimiz rakiplerimiz gidiyor ligin iddialı takımlarından da puan alıyor. Kimin kimi yeneceği belli olmayan zorlu ve hakikatten çok temaslı bir lig. Bizde tabi dışarıda kazanıp, içerideki oynayacağımız maçın çok önemli olduğunun bilincindeydik. Bu bilinçle maça çıktık. İlk devre çok kötü başlamadık, iyi başladık ama istediğimiz şeyleri oyun anlamında tam oturtamadık. İkinci devre daha derli toplu oynadık. Yapılan mücadele çok iyiydi. Rakip de çok dirençliydi. Rakip ilk yarıda erken bir gol bulunca daha da dirençleri arttı. Son dakikada yakaladığımız pozisyonu değerlendirebilseydik 3 puanla soyunma odasına gidecektik ancak nasip olmadı” dedi.

Teknik adam, “Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Mücadeleci, heyecanlı, zevkli bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Çünkü sonuna kadar mücadele eden bir takım, teslim olmayan bir takım. Gittikçe performansımız artacaktır, lakin ligin zorlu maratonunda devamlı kazanarak gitmek zor olabiliyor. İçerideki maçı kazanmamız tabiî ki seri yakalamamız anlamında çok iyi olacaktı, ama önümüzde bir Sarıyer maçı var. İnşallah burada kaybettiğimizi orada telefi etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: İHA