Özel Bir Şirket Burhaniyeli Özel Sporculara Sponsor Oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, özel bir şirket Uluslararası Paralimpik Oyunlar’da altın madalyalar kazandıran özel sporculardan Muhsine Gezer, Sevim Demircan ve Arda Aygün için sponsor oldu. Burhaniyeli özel sporcular, bir yıl boyunca sponsor şirketin ürünleri arasında yer alan Mantarlı Takviye Edici Gıda, Mantarlı içeceklerine ve kişisel bakım ürünlerine ücretsiz ulaşacaklar.

Sağlıklı gıda takviyesi, içecekler, kişisel bakım ürünleri üreten, iş alanlarında önemli yatırımlar yapan uluslararası bir Türk şirketi kuruluşundan çok kısa bir süre geçmesine karşın en üst sıralara taşıyan topluma vefa borcu olarak gördüğü sosyal hizmet alanında bu defa da ülkemize Özel Sporcular Atletizm Dünya Şampiyonasında ve Özel Sporcular Atletizm Avrupa şampiyonasında altın madalya kazandıran özel sporculara sponsor oldu. Uluslararası Paralimpik Oyunlar’da altın madalyalar kazandıran Muhsine Gezer, Sevim Demircan ve Arda Aygün bir yıl boyunca şirketin ürünleri arasında yer alan Reji Mantarlı Takviye Edici Gıda, Reji Mantarlı içeceklerine ve kişisel bakım ürünlerine ücretsiz ulaşacaklar. Sponsorluk anlaşmasını imzalayan Sponsor şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Oğan, ”Bu kapsamda ülkemize altın madalya kazandıran ve milli marşımızı söyleten genç sporcularımıza destek oluyoruz. Eminiz ki ürünlerimiz onların spor yaşamlarında da olumlu katkı sağlayacaktır." dedi.

Sponsor Şirket MüdütrüMüdürü Erdal Akay da, ”Başta antrenörleri Deniz Erenoğlu olmak üzere ; Özel Sporcularımız Muhsine Gezer, Sevim Demircan ve Arda Aygün’ün başarılarına destek olmak şirketimizin sosyal sorumluluk uygulamalarından biri oluyor. Ülke sporumuza hizmet etmenin de mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Antrenör Deniz Erenoğlu da, ”Sporcularımız, sponsor firmanın ürünlerine bir yıl boyunca ücretsiz ulaşacak. Bizlere hem sağlıklı beslenme konusunda hem de moral açısından da destek olan sponsor şirket yöneticilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA