Osmaniye'de 1. Amatör Lig Başladı

Osmaniye 2017-2018 sezonu 1. Amatör Ligi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ile Düziçi Belediyespor arasında oynanan karşılaşmayla başladı.



Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Başkanı Levent Öztürk, OKÜ stadındaki açılış maçı öncesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yeni sezonun spor camiasına ve sporseverlere hayırlı olmasını diledi.

Ligde 12 takımın mücadele verdiğini belirten Öztürk, “Zor şartlarda mücadele veren amatör spor kulüplerimize yeni sezonda başarı diliyorum. Maçların centilmenlik çerçevesinde yapılması, sakatlık, kavga küfür gibi istemediğimiz olayların yaşanmasını istemiyoruz. 1. Amatör Lig’de ilk yarı 24 Aralık'ta sona erecek, ikinci yarı ise 20 Ocak'ta başlayacak. Sezon 1 Nisan'da sona erecek.” dedi.

Konuşmalardan sonra TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoglu, AK Parti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Futbol İl Temsilcisi Harun Uygun 1.amatör ligin açılış maçı olan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ile Düziçi Belediyespor müsabakasının başlama vuruşunu yaptı.

Karşılaşmayı Korkut Ata Üniversitesi 1-0 kazandı.

Kaynak: AA