Monaco Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Monaco ile karşı karşıya gelecek. Monaco Beşiktaş maçının hangi kanalda şifresiz yayınlanacağı belli oldu. İşte detaylar...

'Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçı Monaco Beşiktaş kaçta ne zaman hangi kanalda?', 'Monaco BJK maçı şifresiz mi?' sorularına siyah beyazlı taraftarlar yanıt arıyor.

Şampiyonlar Ligi'ne muhteşem bir başlangıç yapan temsilcimiz Beşiktaş, zorlu Monaco deplasmanında iyi bir sonuç alıp grup liderliğini devam ettirmek istiyor. Stade Louis'de oynanacak karşılaşma saat 21:45'te başlayacak ve Sırp hakem Milorad Mazic düdük çalacak.

MONACO BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Monaco Beşiktaş kaçta ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? Monaco BJK şifresiz mi sorusu siyah beyazlı taraftarların merak konusu. Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş zorlu Monaco deplasmanında 3 puan arayacak. Monaco Beşiktaş şifresiz mi sorusu da yanıt buldu.

Saat 21:45'te başlayacak zorlu karşılaşma TRT 1'de şifresiz ekranlara gelecek. TRT 1 canlı yayın ile izlenebilecek karşılaşmada uydu yayınları şifreye girebilir.