Meteberk Demiryol, Eren Bülbül Anısına Yapılan Şampiyonda Üçüncü Oldu

14-15 Ekim 2017 tarihinde Konya Şehit Eren Bülbül anısına yapılan Türkiye Modern Pentatlon Triathle Şampiyonasında Malatyalı milli sporcu Meteberk Demiryol U19 yarışlarında Türkiye birincisi, açık alan yarışında ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Alınan başarıyla ilgili bir açıklama yapan Pelit Yüzme Spor Kulübü milli antrenörü Rüstem Pelit, önemli bir başarıya imza attıklarını belirtti.

Milli sporcuları Meteberk Demiryol’un Konya’daki müsabakalarda Malatya’yı en iyi şekilde temsil ettiğini ifade eden Pelit, “Milli sporcumuz Meteberk Demiryol U19 yarışlarında Türkiye birincisi, açık alan yarışlarında ise Türkiye üçüncüsü olmuştur. Sporcumuzun aldığı madalyalar Malatya adına gurur vericidir. Sporcumla gurur duyuyorum. Federasyon Başkanımız Ramazan Arslantaş göreve geldiği 1,5 aylık dönemde hızlı bir şekilde 2 şampiyona düzenleyerek, Türkiye genelinde sporcuların performansını görme imkanı buldu. Kasım ayında bir yarışmamız daha olacak. Şimdiki hedefimiz oradan da sporcularımızın da madalyalar ile dönmesini sağlamak” diye konuştu.

Kaynak: İHA