Kırkağaç Acaridmanspo Lige Hazır

2017-2018 sezonuna şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Kırkağaç Acaridmanspor, Süper Amatör Lig öncesi Manisa Sanayispor’u yenerek moral buldu.

22 Ekim Pazar günü Süper Amatör Ligin ilk maçında Kocaçeşme ile deplasmanda karşılaşacak olan Kırkağaç Acaridmanspor, sezon açılışıyla taraftarlarına ’Merhaba’ dedi.

Güçlü rakibi Manisa Sanayispor ile lig öncesi son hazırlık maçını oynayan siyah beyazlılar, sahadan galibiyetle ayrılırken, oynadığı futbolla da sezon öncesi umut verdi.

Şair Eşref Stadında oynanan karşılaşmaya Kırkağaç Acaridman Selim, Barış, Emre, Yasin, Onur, Ahmetcan, Mesut, Mutlu, Şahzuvar, Murat, Melih on biriyle çıktı. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan siyah beyazlılar, karşılaşmayı Melih ve Murat’ın attığı iki golle kazanarak, taraftarlarını lig öncesi umutlandırdı.

İHA’ya bir açıklama yapan Acaridmanspor Genel Kaptanı Erol Tör, “Bu yıl taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. İnşallah zirveye oynayarak şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. 2017-2018 sezonunun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Kaynak: İHA