Kick Boks Sporcularından Madalya

Adıyaman Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan "Kick Boks Sporu" kursunda eğitim gören sporcular, Amatör Spor Haftası dolayısıyla düzenlenen Kick Boks İl Birinciliği Şampiyonası'nda 8 madalya kazandı.

Kursta eğitim gören öğrenciler, Kahta ilçesinde düzenlenen şampiyonaya 8 sporcu ile katılıp 4'ü birincilik olmak üzere 8 madalya kazandı.

Kursta eğitim gören ve 8 madalya ile turnuvadan dönen sporcuları ağırlayan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç, gazetecilere yaptığı açıklamada, merkezleri bünyesinde eğitim gören sporcuların aldıkları başarının göğüslerini kabarttığını söyledi.

Halk Eğitim Merkezi olarak sadece meslek edinme kurslarını açmadıklarını belirten Özbilgiç, "Hayatın her alanında gelen talepleri karşılamak adına gelen mesleki, sportif ve kültürel alanda kurslarımızı açıyoruz. Bugün de Kick Boks alanından açtığımız kurslarda sporcularımız dereceler yapmış. Çok mutlu olduk. Bizim için gurur verici bir gün." diye konuştu.

Kick Boks antrenörü Süleyman Palta ise, ilçede yapılan müsabakalara 8 sporcu ile katılıp 8 madalya ile döndüklerini kaydetti.

Kaynak: AA