İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Şampiyonları Torbalı'da

2017 Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında dünya şampiyonu olan milli takım oyuncuları katkılarından dolayı Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’ e teşekkür’e geldi.

Dünya İşitme Engelliler Futbol Federasyonu tarafından Samsun’ da düzenlen 2017 yaz İşitme Engelliler Olimpiyatında grubunda şampiyon olan milli takım oyuncuları katkılarından dolayı Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’ e teşekkür’e geldiler.

Türkiye İşitme Engelliler Milli Futbol takımı oyuncularından Torbalı‘daki İmamettin Sönmez ve Janbert Özeşer Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’ i makamında ziyaret ettiler. Adnan başkanın kendilerine çok büyük destek verdiğini belirten milli takım oyuncuları "Hedefimiz olimpiyat şampiyonu olmaktır. Belediyemizin katkılarıyla kurulan İşitme Engelliler futbol takımımız grubunda başarılı sonuçlar alıyoruz “ dedi.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de ilçede bütün spor dallarına önem verdiklerini, ciddi bir altyapı çalışması oluşturduklarını belirterek,”İlçemizin 10 ayrı mahallesinde yapımını gerçekleştirdiğimiz altı adet futbol halı sahası ve 15 adet basketbol sahasına yenilerini ekliyoruz. Aslanlar, Çaybaşı, Taşkesik, Yeniköy, Subaşı ve Ayrancılar’ da üç halı saha ve üç basketbol sahası içinde çalışmalar devam ediyor. Gençlerimizi spor sahalarına çekmeye çok gayret ediyoruz. Bu ve benzer başarılar bizi gururlandırıyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA