Yozgatspor Rehavete Kapılmayacak

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor 1959 FK’da Asbaşkan Ahmet Akgün, 8-0’lık Azatlıspor karşılaşması sonrasında rehavete kapılmayacaklarını söyledi.

Hafta sonu deplasmanda rakibini 8-0 mağlup eden ve zirvedeki yerini koruyan Yozgatspor 1959 FK’da Asbaşkan Ahmet Akgün, her maça final havasında çıktıklarını söyleyerek,"Bu galibiyetler bizi rehavete sevk etmeyecek, şımartmayacak. Çünkü önümüzde daha büyük maçlar var. Atmosferi yüksek mücadeleler yapacağız" dedi.

Niğde’ye kadar gelerek kendilerini destekleyen taraftara teşekkür eden Akgün,"Kendi imkanları ile Azatlı deplasmanına gelip bizi destekleyen yalnız bırakmayan Yozgatspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Onların desteğini çok önemliydi. Özellikle bu yıl taraftarımızın sağduyusu ve desteğine çok ihtiyacımız var. Bu zorlu maratonu onlarsız tamamlayamayız" diye konuştu.

Ligin 5. haftasında konuk edecekleri Arsuz Karaağaç 1967 maçının ücretli olacağını da açıklayan Akgün biletlerinin Çarşamba gününden itibaren 5 liraya satışa çıkacağını duyurdu. Çarşamba günü eski askerlik şubesinde bilet satışlarının başlayacağını vurgulayan Akgün, Pazar günü de Şehir Stadyumda bilet satışlarının maç saatine kadar devam edeceğini söyledi.

Kaynak: İHA