Turkish Airlines World Golf Cup 2017

Türk Hava Yolları'nın (THY) düzenlediği Turkish Airlines World Golf Cup'ın son ayağı, İstanbul'da tamamlandı.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, spora ve spor organizasyonlarına dünya çapında verdiği destekle ülkeler, kıtalar ve kültürler arasında köprüler kurma misyonuna yeni boyutlar getiren küresel havayolu, 2013'ten beri amatör golfçülere yönelik düzenlenen Turkish Airlines World Golf Cup ile kurumsal müşterilere etkin biçimde ulaşıyor.

Turnuvada, 24 ve altı handikap seviyesinde bayanlarda mücadele eden Çağla Metin, 39 puanla erkeklerde ise 49 puanla Engin Yeşilırmak birinci sıraya yerleşti. Turnuvada, "Nearest The Pin" ödülünü bayanlarda Catherine Terzioğlu ve erkeklerde Erkan Akdemir kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, 2013'te bu turnuvayı 12 destinasyon ile düzenlemeye başladıklarını hatılatarak, "Dünyada en çok noktaya ve ülkeye uçan havayolu olarak, golfte de hızla büyümeye devam ettik. Bugün turnuvamızı 100 destinasyonda yaklaşık 7 bin 500 katılımcıyla düzenlemekteyiz. İstanbul turnuvamız da 270'ten fazla katılımcıyla gerçekleşiyor. Tüm katılımcıları ve derece alanları kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Bu yıl beşincisi düzenlenen Turkish Airlines World Golf Cup, ilk kez 2013’te, dünyanın 12 farklı noktasında düzenlendi. Turnuva bu yıl 5 kıtada 62 farklı ülkede toplam 100 destinasyonda gerçekleştirildi. Turnuvanın finalinde, tüm bu destinasyonlardan gelen finalistler yer alacak. 30-31 Ekim tarihlerinde büyük finale katılacak finalistler, THY ile Business Class sınıfında Antalya'ya seyahat edecek ve o hafta Titanic Deluxe Golf Belek otelinde konaklama imkanına sahip olacak.

Katılımcılar, Turkish Airlines Open Pro-Am turnuvalarında European Tour'un en iyi oyuncularıyla birlikte oynama fırsatını kazanabilmek için Büyük Final'de mücadele edecek. Ayrıca 2-5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek Turkish Airlines Open'da THY'nin VIP misafirperverliğinin tadını çıkaracak.

Kaynak: AA