Sonbahar Okları Okçuluk Turnuvası

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Olimpik Okçuluk Takımı katıldığı, Sonbahar Okları Okçuluk Turnuvası’nda 12 madalya kazandı.

Amatör Spor Haftası kapsamında, Türkiye Okçuluk Federasyonu İl Temsilciliğinin desteğiyle Yıldırım Okçuluk İhtisas Spor Kulübü tarafından Yenimahalle ilçesinde düzenlenen turnuvada, Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Olimpik Okçuluk Takımı, 6 gümüş ve 6 bronz madalya aldı.

Takım antrenörü Murat Arıöz, katıldıkları dördüncü turnuvadan istedikleri başarıyı yakalayamasalar da 6’sı gümüş 12 madalya ile döndüklerini söyledi.

Turnuvanın hem kendileri hem de sporcularındaki eksiklikleri bir kez daha gözden geçirme fırsatı verdiğini vurgulayan Arıöz, şunları söyledi:

"Turnuvaya 25 sporcumuz ile katıldık. Bu turnuvada her ne kadar Ankara'daki köklü kulüpler arasında madalya kazanma kıvancını yaşasak da hem sporcularımızın hem de bizlerin bir takım eksikliklerinin de farkına vardık. Biraz daha disiplinli ve özverili çalışmamız durumunda ülkemizi uluslararası mecrada temsil edebilecek sporcuların ilçemizden çıkmaması için hiçbir engel yoktur."

Kaynak: AA