Judo Ankara Turnuvası

Türkiye Judo Federasyonu Ankara İl Temsilciliği tarafından organize edilen Judo Ankara Turnuvası'nda Çubuklu sporcular 5 madalya kazandı.

Ankara genelinden 110 sporcunun katıldığı, 9-15 Ekim Amatör Spor Haftası kapsamında 19 Mayıs Spor Tesisleri'nde düzenlenen turvunada, Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı 5 madalyayla ilçeye döndü.

Takım antrenörü Ahmet Koçyiğit, yaptığı açıklamada, sporcularından Elif Fatma Erdogan’ın 63 kiloda ve Hatice Melike Duran’ın 48 kiloda gümüş madalya aldığını, Muhammet Sefa Günay’ın 81 kiloda, Mert Ece’nin 73 kiloda ve Kadir Çelik’in ise 55 kiloda bronz madalya aldıklarını kaydetti.

Sporcuların, önümüzdeki ay düzenlenecek Türkiye şampiyonasında ilçeyi temsil edeceğini dile getiren Koçyiğit, "Turnuvada beklediğimiz sonuçları alamadık ise de eksikliklerimizi görmemizi sağladı. Ancak 5 sporcu ile katıldığımız turnuvada 5 madalya ile dönmemiz de küçümsenemeyecek bir başarıdır."

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise ilçede spor anlamında güzel şeyler olduğunu söyleyerek, hem judo hem de okçulukta turnuvaya katılan sporcuları tebrik etti.

Kaynak: AA