Ahmet Ürkmezgil Açıklaması 'Tamamen Farklı Bir Moralle Bu Maça Çıkacağız'

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, takımın Monaco maçına tamamen farklı bir moralle çıkacağını söyledi.

Şampiyonlar Ligi’nde yarın Monaco ile karşılaşacak Beşiktaş, Fransa’ya ulaştı. Kafilede yer alan Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Güzel bir hava olduğunu belirten Ürkmezgil, "Biz de inşallah buradan iyi bir sonuçla döneriz. Son lig maçındaki kötü neticeyi silmiş oluruz. Bu hep böyle oluyor zaten. İnşallah bu sefer de öyle olur. Takımımızın tamamen farklı bir moralle bu maça çıkacağını düşünüyorum. Bizler de aynı şekildeyiz. İnşallah iyi bir oyun olur, bir sıkıntı yaşamadan buradan döneriz" dedi.

Grup liderliği ile ilgili soru üzerine Genel Sekreter Ürkmezgil, "Deplasmanda alınacak bir puan da aslında şu iki sonuçtan sonra çok iyi diye düşünüyorum. Dolayısıyla bu maçtaki galibiyet tabii ki çok güzel olacaktır ama bir beraberlik de işi büyük ölçüde iyi noktaya getirir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Takımın maç seçmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını dile getiren Ahmet Ürkmezgil, "Böyle bir şey yok. İnsan gazozuna da oynasa maç seçme diye bir şey söz konusu olamaz. Her maçın atmosferi tabii ki farklı oluyor ama bunun maç seçme diye adlandırılması bence yanlış bir şey" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: İHA