Ağrı'da Amatör Futbol Ligi Maçları Başlıyor

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından organize edilen lig maçları 21 Ekim'de başlayacak.

ASKF Konferans Salonu'nda düzenlenen programda, ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, amatör liglerin 21 Ekim'de başlayacağını söyledi.

Kösedağ, ligde 2 grupta 10 takımın mücadele edeceğini belirterek, "Ligde gruplarını ilk iki sırada tamamlayacak olan takımlar play-off grubuna yükselecek. Bu grup mart ayında çift devre lig usulü oynanacak." dedi.

Uzun zaman sonra Taşlıçay ve Eleşkirt ilçe takımlarının da lige katılım sağladıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

"Kendi ilçelerinde sporun gelişimi için katkı sağlayan bu spor adamlarımıza ilçelerimizde gereken desteğin verilmesi gerekiyor. Bu takımlarımızın başkan ve yöneticilerini tebrik ediyorum. Bu vesileyle 2017-2018 futbol sezonuna katılım gösteren tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Yeni futbol sezonu hayırlı olsun. Ağrı 1.Amatör fikstüründe ilk hafta maçları Taşlıçay Spor ile Ağrı Gençlerbirliği, İshak Paşa Spor ile Bayazıt Spor, İdmanyurdu Spor ile Hamur Kümbet Spor ve Patnos04 Spor ile Eleşkirt Birlik Spor karşılaşacak."

Programda, ASKF Genel Sekreteri Özkan Aslan, yeni futbol sezonunda uygulanacak değişiklikleri aktarırken, Futbol İl Temsilcisi İlhan Sönmez ise 2017-2018 futbol sezonunda yaş kategorileri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Kaynak: AA