Manisa'da Sporun 'En'leri Ödüllendirildi

Manisa'da 9-15 Ekim Amatör Spor Haftası kapanış töreninde Avrupa ve Dünya'da uluslararası dereceler elde eden milli sporcular Kerem Kamal, Damla Dinçer, Ayşe Begüm Onbaşı ve Mert Şişmanlar'a sporun "en"leri ödülleri verildi.

Gençlik Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün faaliyet programı çerçevesinde Manisa'da 9-15 Ekim Amatör Spor Haftası sebebiyle Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından 6 farklı spor branşında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bir hafta boyunca düzenlenen Muay Thai, masa tenisi, eskrim, basketbol, judo ve voleybol müsabakalarına 1000'e yakın sporcu katıldı.

Müsabakalar sonunda Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen amatör spor haftası kapanış töreninde başarılı sporculara, takımlara ödülleri verildi.

Ödül töreninde Dünya Gençler Cimnastik Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, Dünya Gençler Güreş Şampiyonu Kerem Kamal, Dünya Yıldızlar Mhuy Thai Şampiyonu Damla Dinçer, Avrupa Ümitler Judo Şampiyonu Mert Şişmanlar da yılın sporcu "en"lerini aldı.

Milli takım kampında bulunan Dünya Gençler Cimnastik Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, Dünya Gençler Güreş Şampiyonu Kerem Kamal'ın ödülleri antrenörlerine verildi.

Güreş antrenörü Süleyman Güngör, Muay Thai Antrenörü Ediz Barış, judo Antrenörü Fatih Akcan, Goalball oyuncuları Recep Tan ve Zeynep Çıkla, Soma Zafer Spor Kadın Futbol Takımı, FIBA Basketbol Hakemi Zafer Yılmaz ve spor yöneticisi Aydın Yeyin de ödüllerini aldı.

Törene Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Erol Timur, Judo Ege Bölge Temsilcisi Zafer Şişmanlar, sporcular ve velileri katıldı.

Kaynak: AA