Kemal Özdeş Açıklaması 'Önümüzdeki Haftadan İtibaren Oyunun Düzeleceğini Düşünüyorum'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, “Öncelikle fabrika ayarlarımıza geri dönüp yapmamız gereken savunmayı yapacağız sonra da hemen maç kazanmaya başlamamız gerekiyor. Önümüzdeki haftadan itibaren oyun olarak düzeleceğini düşünüyorum” dedi.

Süper Lig’in 8. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Demir Grup Sivasspor’a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bu sezon evinde oynadıkları 4. maçta ilk mağlubiyetlerini aldıklarını ifade eden Özdeş, “Bundan dolayı çok üzgünüm. Kazanıp tekrar çıkışa geçmekle ilgili çok büyük beklentimiz vardı. Oyuna iyi başladık. ilk yarı orta saha mücadelesi olarak geçti. Sonra 1 golle içeri girdik. Oyuncularıma devre arasında oyunu 0-0 gibi oynanması gerektiğini söyledim. Onlara topa sahip olup 2. Golü atmalarını hatırlattım. Yediğimiz ilk gol. Gereksiz top tutma çabamız belki de oyun stratejilerinden biriydi. Bu top kaybına neden oldu ve 1-1 oldu. İkinci golü de yedikten sonra ofansif bir takımla oynamak durumunda kaldık. Oyuna ortak olmak için yaptık” şeklinde konuştu.



“Önümüzdeki haftadan itibaren oyunun düzeleceğini düşünüyorum”

Karşılaşma sonrası oyuncularıyla soyunma odasında konuştuğunu dile getiren Kemal Özdeş, açıklamalarını şu ifadelerle tamamladı:

“2-2 yi bulduk. 3. golü atma gayreti içindeyken golü yedik. Maçtan sonra oyuncularımda bir yıkılmışlık vardı. Onlarla konuşma ihtiyacı hissettim. Onlara geçtiğimiz yılı hatırlattım. 5 maçın sonunda 1 puanımız varken Bursa maçından sonraki soyunma odasını hatırlattım. Geçtiğimiz yıl 8. Haftanın sonundaki puanımızı hatırlattım. O tutum ligin bitmesine 4 hafta kala ilk 6 hedefini kovalayan bir Kasımpaşa çıkarmıştı ve kupada yarı final getirmişti. Şimdi ayağa kalkmanın zamanı olduğunu ve düzeltecek eylemi yapmanın zamanı olduğunu söyledim. Kasımpaşa kulübünün enerjisi vizyonu bu sorunları giderecek güçtedir. Öncelikle fabrika ayarlarımıza geri dönüp yapmamız gereken savunmayı yapacağız sonra da maç kazanmaya başlayacağız bunu hemen yapmamız gerekiyor. Önümüzdeki haftadan itibaren oyun olarak düzeleceğini düşünüyorum.”

Kaynak: İHA