Genç Çift Düğünden Önce Tribüne Koştu

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yaşayan MKE Ankaragücü taraftarı çift, düğün töreninden önce 19 Mayıs Stadı'na geldi ve takımlarına Boluspor maçında tezahüratlarıyla destek verdi Damat Bölük:'Ankaragücü benim ilk aşkım sayılır. Bugün de son aşkımla beraber maça geldik. Çok mutluyuz. Hayalim buydu, gerçek oldu'

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde geçen hafta nikahları kıyılan MKE Ankaragücü taraftarı çift, düğünlerinden önce tribüne giderek takımlarını destekledi.

Geçen hafta Kızılcahamam Nikah Dairesi'nde Ankaragücü formalarını giyerek bir ömür boyu birliktelik için "evet" diyen İrem ve Ali Bölük çifti, bugün de düğünlerinden önce gelinlik ve damatlıklarıyla 19 Mayıs Stadı'na geldi.

MKE Ankaragücü taraftarı Bölük çifti takımlarını Boluspor mücadelesinde yalnız bırakmadı ve tezahüratlarla tribünden destekledi. Karşılaşma için stada gelenlerin ilgi odağı olan çifte sarı lacivertli taraftarların yaptıkları tezahüratlarla mutluluk dileklerinde bulunması da eğlenceli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Damat Ali Bölük, AA muhabirine, "Ankaragücü benim ilk aşkım sayılır. Bugün de son aşkımla beraber maça geldik. Çok mutluyuz. Hayalim buydu, gerçek oldu." dedi.

TFF 1. Lig'in 8'inci haftasında konuk ettiği Boluspor'u 2-0 mağlup eden MKE Ankaragücü, üst üste 4'üncü galibiyetini elde etti.

Kaynak: AA