Ayvalıkgücü Belediyespor Maçı Sonrasında Olaylar Çıktı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden Ayvalıkgücü Beleidyespor saha ve seyircisi önünde İzmir’in Bornova Yeşilovaspor takımıyla karşılaştı. 0-0 berabere biten mücadele sonrasında soyunma odasına giderken iki takım oyuncuları arasında sözle başlayan tartışma arbedeye dönüştü.

Bornova Yeşilovasporlu iki oyuncunun Ayvalıkgücü Belediyesporlu futbolculara saldırmasıyla her iki takımın oyuncuları tekme-tokat birbirine girdi.

Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki kalabalık ekibin müdahalesiyle güçlükle ayrılan oyuncuların ardından, bu kez Bornova Yelşilovaspor taraftarı sahadaki bulunan kırmızı-beyazlı takımın oyuncu, teknik kadrosunu taş yağmuruna tuttu.

Bunu gören Ayvalıkgücü Belediyespor taraftarı da müdahale etmek isteyince Bornova Yeşilova Spor taraftarı kırmızı-beyazlı tribünlere de taş yağdırdı.

Karşılaşmayı izleyen Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan’ın yanı sıra Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, İlçe Emniyet Müdürü Fikret Bakır, İlçe Jandarma Komutanı Özay Dörttepe ve İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu’nun da telkinleriyle kavga yatıştırılmaya çalışıldı.

Arbede Bornova Yeşilovasporlu taraftarın polis tarafından tribünlerden uzaklaştırılmasıyla sona erdi.

Kaynak: İHA