Babaeskispor, Pınarhisar'la Karşı Karşıya Geliyor

Kırklareli Amatör Süper Liginde mücadele eden Babaeskispor, ligin ikinci haftasında deplasmanda lider Pınarhisarspor’a konuk olacak.

Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan kırmızı-lacivertliler, hiç vakit kaybetmeden deplasmanda karşılaşacağı zorlu rakibi Pınarhisarspor maçı hazırlıklarına başladı.

Antrenör Önder Sezer, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, şunları söyledi.

“Ligin ilk haftasında kendi saha ve seyircimiz önünde İstasyonspor ile karşılaştık ve karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldık. Bu bizim için çok önemli bir sonuçtu. Çünkü Babaeskispor olarak gerek yönetim gerekse kadro olarak yeniden bir düzenlemeye girdik. Biliyorsunuz ekonomik nedenlerden dolayı çok istememize rağmen Türkiye Bölgesel Amatör Lige katılamadık. Bunun bir üzüntüsü vardı üzerimizde ama çok şükür bunu atlattık. Şimdi Yönetim Kurulumuz bize sınırsız imkan tanıyor, takımımızda yeni arkadaşlarımız var, yani şuan itibari ile hiçbir sıkıntımız yok. Kadromuz çok iyi, 1 tek sakat oyuncumuz var ama onunda tedavileri devam ediyor. Hafta sonu Pınarhisarspor ile deplasmanda karşılaşacağız, güzel bir maç olacak çünkü onlarda ilk hafta çok farklı bir skorla galip geldiler ve şuan gol averajı ile lider durumdalar. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu maça bekliyoruz” dedi.

Babaeskispor Antrenörü Önder Sezer, nezaretinde 100.Yıl Sentetik Çim Sahada antrenman yapan kırmızı-lacivertliler, taktik ve toplu çalışma sonrası son hazırlıklarını tamamladı.

Kaynak: İHA