Tokat'ta Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Federasyonları Konfederasyonu işbirliğinde spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Tokat’ta faaliyet gösteren 69 spor kulübüne gönderilen spor malzemeleri Hüseyin Akbaş Spor Salonunda düzenlenen törenle dağıtıldı. Törende konuşma yapan Tokat ASKF Başkanı Sezai Işkın, amatörlüğün profesyonelliğin geçtiği bir kapı olduğuna dikkat çekerek,"Bizler amatörün tanımına baktığımızda hiçbir karşılık beklemeden, yapılan çalışma neticesinde sağlıklı bir bedene sahip olarak,"Gelecekte Şanlı Türk Bayrağımızı ve İstiklal Marşımızı uluslararası düzenlenen olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonalarında hep zirvede tutacak hem eğitim hem de sportif anlamda gençlerimiz amatör sporun ruhu ile kendilerini geliştirip, madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak, profesyonel birer milli sporcu olarak ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar ise amatör spor haftası kutlamaları çerçevesinde kulüplerin her zaman büyük destekçisi olan Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen içlerinde yağmurluk, eşofman ve antrenman malzemelerinden oluşan spor çantalarının kulüplerine dağıtımını yaptıklarını söyledi.



Konuşmaların ardından spor malzemeleri Tokat Belediye Başkan yardımcıları Osman Altunordu, Selahattin Kelemci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı tarafından kulüp temsilcilerine dağıtıldı.

Kaynak: İHA