Şehitkamil Engelliler Spor Kulübü Oyuncularından Fadıloğlu'na Ziyaret

Ampute Futbol Süper Ligi'ne yükselen Şehitkamil Engelliler Spor Kulübü oyuncuları, Belediye Başkanı Fadıloğlu'nu ziyaret etti.

Ampute Futbol Süper Lig'ine yükselen Şehitkamil Engelliler Spor Kulübü oyuncuları, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu ziyaret etti.

Şehitkamil Belediyesi'nde amputeli sporcuları karşılayan Belediye Başkanı Fadıloğlu, sporcularla tek tek ilgilendi. Sporcuların sorunlarını dinleyen Fadıloğlu, kendilerine eşofman hediye etti.

Başkan Fadıloğlu, Ampute Futbol Süper Lig'ine yükselmesinden dolayı Şehitkamil Engelliler Spor Kulübü'nü kutladığını belirtti.

Sporun hayatın her aşamasında olması gerektiğini dile getiren Fadıloğlu, "Güzel başarılar elde ederek buralara kadar geldiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum. Çok daha iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Şehitkamil Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Şükrü İnal ise, sporcularının inanarak buralara kadar geldiğini ifade ederek, "Takımımızı, bulunduğu durumdan daha iyi yerlere getireceğiz." dedi.

Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: AA