Milletvekili İshak Gazel Açıklaması Spor Ve Sporcu Hak Ettiği Değeri Mutlaka Bulmalı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Türkiye’de spor ve sporcunun hak ettiği değeri bulması için çalıştıklarını ifade etti.

Kütahya’da 190 spor kulübü için düzenlenen malzeme destek programında konuşan Gazel, amatör sporcuların ve amatör spor kulüplerinin daha fazla imkana kavuşması için büyük bir gayret içerisinde olduklarını dile getirdi.

Gazel, "Amatör Spor Kulüpleri Haftası sebebiyle yapacağımız faaliyetlerle vatandaşlarımızın, özellikle gençlerimizin spora daha fazla ilgi göstereceğini düşünüyorum. Gençlerimizin sporla uğraşması bizim için çok önemli. Öncelikle sporla uğraşan genç kardeşimiz disiplinli olacaktır. Bu disiplin neticesinde hayatında başarıya da yön verebilecek bir alt yapı oluşturmuş oluyor. Gençlerimiz maalesef özellikle okullarda kötü alışkanlıklar edinebiliyor. Bunun önüne geçmenin en önemli yollarından biri de spor. Bizler de yapmış olduğumuz faaliyetlerde amatör sporcularımızın imkanlardan daha fazla faydalanması ve spor kulüplerimizin desteklenmesi konusunda da gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Gazel, spor kulübü temsilcilerine sporcular için hazırlanan eşofman takımları, yağmurluk, forma ve çantaları teslim etti. (EFE)

Kaynak: İHA