Maçın Ardından

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Özköylü:'Bugün seyircimiz önünde bambaşka oynadık. Zor bir maçtı. Rakibimiz ligin en iyi takımlarından biri. Bu takıma karşı iyi bir mücadele verdik. Önemli bir galibiyet aldık' İstanbulspor Teknik Sorumlusu Avcı: 'Antrenman sahası olmadığı için 1 saat başka yere gidip, geldik. Erzurum'da antrenman sahası yokmuş. İstanbulspor saygıyı hakkediyor, bugün oynadığı oyunla da saygıyı hak etti'

TFF 1. Lig'in 8. haftasında sahasında İstanbuspor'u 1-0 mağlup eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Erzurum'daki Kazım Karabekir Stadı'nda yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özköylü, 3 iç saha maçı turnike sıkıntısı nedeniyle başka şehirde oynamalarının kendilerini sıkıntıya soktuğunu bildirdi.

Osman Özköylü, İstanbulspor'a karşı iyi mücadele ettiklerini aktararak, "İç saha maçlarını başka şehirde oynamak olumsuzluklara neden oldu. Takımın, seyirci desteyini alamayışı, enerjisini yükseltmemesi istediğimiz havayı yakalayalmamıza sebep oldu. Bugün seyircimiz önünde bambaşka oynadık. Zor bir maçtı. Rakibimiz ligin en iyi takımlarından biri. Bu takıma karşı iyi bir mücadele verdik. Önemli bir galibiyet oldu. Bu maçın getirisiyle önümüzdeki haftalarda çok daha iyi olacağız." ifadelerini kullandı.

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı ise Erzurum'a 3 gün öncesinde geldiklerini vurgulayarak, "Antrenman sahası olmadığı için 1 saat başka yere gidip geldik. Erzurum'da antrenman sahası yokmuş. Bir taraftan 15 milyonluk takım, diğer tarafta 2 milyonluk takım. İstanbulspor saygıyı hak ediyor, bugün oynadığı oyunla da saygıyı hak etti." diye konuştu.

Soru almadan toplantıyı terk etmek isteyen Avcı'ya basın mensupları neden toplantıyı kısa tuttuğunu sordu. Tamer Avcı ise "Erzurum'da antrenman sahası yokmuş. Bize antrenman için saha vermediler." yanıtını verdi.

Kaynak: AA