Kardemir Karabükspor, Kayserispor Maçına Hazır

Kırmızımavili ekip, Süper Lig'de yarın Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak sakat olan Serdar Deliktaş ve Gaman'dan yoksun kampa girdi.

Kardemir Karabükspor, Süper Lig'in 8. haftasında yarın sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Tony Popovic yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşusuyla başladı. İdman, teknik çalışmayla son buldu.

Antrenmana, sakatlıkları bulunan Serdar Deliktaş ve Marius Valerica Gaman katılmadı. Çalışmanın ardından Metin Türker Tesisleri'nde toplanan takım, iki futbolcudan yoksun kampa girdi.

Ligde son 4 haftada puan alamayan Karabük ekibi, taraftarı önünde galip gelmek istiyor.

Süper Lig'de daha önce 10 kez karşı karşıya gelen iki ekibin dörder galibiyeti bulunuyor. İki karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Dr. Necmetti̇n Şeyhoğlu Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak Kardemir Karabükspor-Kayserispor maçını hakem Ali̇ Şansalan yönetecek.

- İki oyuncu ceza sınırında

Kardemir Karabükspor'da Kayserispor maçı öncesi Barış Başdaş ve Ceyhun Gülselam sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

İki oyuncu, yarınki maçta forma giyip bir sarı kart daha görmesi durumunda ligin 9. haftasında deplasmandaki Osmanlıspor mücadelesi öncesinde cezalı duruma düşecek.

Kaynak: AA