Cimnastik Bülteni 9'Uncu Sayısında Bilecik'e Yer Verdi

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından yayınlanan Cimnastik Bülteni’nin 9’uncu sayısında "Bizden Biri” konulu sayfasında Bilecik’e yer verdi.

Cimnastik Bülteni 9’uncu sayısında Beden Eğitimi İl Koordinatörü ve Cimnastik Antrenörü Gürkan Algan’ın branşıyla ilgili makaleleri ve fotoğrafları yayınlandı. Algan, yazdığı makalede, kendini tanıttıktan sonra Bilecik’te cimnastik alanında yaptığı çalışmaları ve cimnastiğin gelişimini anlatıyor. Cimnastiği Bilecik’e sevdirmeye ve tanıtmaya çalıştığını, bunun için imkânsızlıklar içinde mücadele verdiğini anlatan Gürkan Algan, "12 yıldan beri Türkiye Şampiyonasına ve son üç senedir ana lig kulüp müsabakalarına ilimizden katılım sağlandığı. Yazımda ayrıca 5 Ağustos 2017 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen İl Temsilcileri Toplantısı ile ilgili izlenimlerini paylaştım" dedi.

Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise; yaptığı özverili çalışmalarla ilimizde cimnastik branşının gelişmesine ve yayılmasına katkı sağlayan Beden Eğitimi İl Koordinatörümüz Gürkan Algan’a teşekkür etti.

Kaynak: İHA