Cavcav'dan Beşiktaş Maçı Öncesi Taraftara Çağrı

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav:'Futbol bu; kazanmak da var kaybetmek de ama eminim ki ne sahadaki futbolcularımız ne de tribünde sizler bir an olsun mücadeleyi bırakacaksınız. Tüm camiamızı bu önemli maç öncesinde kenetlenmeye ve Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yeni bir başlangıç yapmaya davet ediyorum'

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, Süper Lig'de bu akşam yapacakları Beşiktaş maçı öncesi camiaya kenetlenme çağrısında bulundu.

Kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Sevgili Gençlerbirliği taraftarı, size hem bir başkan hem de sizin gibi bir Gençlerbirlikli olarak sesleniyorum." ifadesini kullanan Cavcav, şunları kaydetti:

"Bugün sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyoruz. İlk yedi haftalık süreçte istediğimiz sonuçları alamadık. Birimiz az birimiz çok üzülmedik. Bu süreci hep birlikte yaşadık ve alınan sonuçlardan sonra hep birlikte üzüldük. Ama şunu bilin ki; göreve geldiğim ilk günden beri her adımım camiamızı bir adım ileri taşımak, taraftarımızı bir nebze olsun daha da mutlu etmek içindi. Gün, küskünlük günü değil birlik olma günü. Gün, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yeni bir zafer için bir araya gelme günü. Bu stattan, çok takımı eli boş gönderdik. Her zaferimizde de camia olarak omuz omuzaydık, etle tırnak gibiydik. Yine tüm camia olarak gücümüzü birleştireceğiz ve sahadaki futbolcularımız için 12. adam olacağız. Onların boş bıraktığı alanları desteğimizle dolduracağız, onların güçleri azaldığında yapacakları o son depar için ekstra bir nefes olacağız."

Başkan Cavcav, açıklamasını "Futbol bu; kazanmak da var kaybetmek de ama eminim ki ne sahadaki futbolcularımız ne de tribünde sizler bir an olsun mücadeleyi bırakacaksınız. Tüm camiamızı bu önemli maç öncesinde kenetlenmeye ve Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yeni bir başlangıç yapmaya davet ediyorum." şeklinde ifadelerle tamamladı.

Kaynak: AA