Peugeot Pilotları Fas Rallisi'ni Tamamladı

Peugeot 3008DKR pilotları Sebastien Loeb ve Daniel Elena Fas Rallisi'ni 2. sırada, Carlos Sainz ve Lucas Cruz 10. sırada tamamladı

Peugeot 3008DKR pilotları Sebastien Loeb ve Daniel Elena Fas Rallisi'ni 2. sırada, Carlos Sainz ve Lucas Cruz 10. sırada tamamladı.

Peugeot pilotları Dakar Rallisi için hazırlıklarını tamamladı.

Peugeot açıklamasına göre, Sebastien Loeb ve Daniel Elena ikilisi Peugeot 3008DKR ile güvenli bir şekilde bitiş çizgisine ulaştı. İkili iki kez patlayan lastiğe ve öndeki aracın toz bulutuna rağmen yarışı birincinin sadece 7 dakika gerisinde tamamladı.

Yarış ortamından 6 aydan daha uzun bir süre uzak kalan Carlos Sainz ve Lucas Cruz ikilisi de yarışı başarıyla tamamladı ve yarış ritmine geri dönmüş oldu. Son etabı 4. sırada tamamlayan ikili yarışı toplamda 10. sırada bitirdi.

Açıklamada paylaşılan bilgilere göre, Team Peugeot Total, Peugeot Fas'ın yerel pazar ve PSA Grubunun Afrika ve Orta Doğu'daki küresel varlığını desteklemekten gurur duydu. İki adet Peugeot 3008DKR'nin destansı macerayı tamamladığı gün yeni Peugeot Pick Up, Fas'ı fethetmek üzere tanıtıldı.

Peugeot'nun "Rüya Ekibi" tarafından test edilip onaylanan yeni Peugeot Pick-Up, 2,5 litre hacimli yüksek verimlilik seviyesine sahip güçlü turbo dizel motoru, çift kabin seçeneği ve dört tekerlekten çekiş alternatifiyle her yere rahatlıkla eşlik eden otomobil benzeri sürüş özellikleri sunuyor.

Kaynak: AA