Pablo Laso Açıklaması 'Herkes İyiydi Fakat Takım Oyunu Kazandı'

Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso, Anadolu Efes’in çok iyi mücadele ettiğini belirterek, "Maçın sonunda biz kazandık. Herkes iyiydi fakat takım oyunu kazandı" dedi.

THY Euroleague’in 1. haftasında Real Madrid, deplasmanda karşılaştığı Anadolu Efes’i 74-88 mağlup etti. Mücadelenin ardından Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mücadeleye çok iyi başladıklarını dile getiren Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso, şu ifadelere yer verdi:

"Takımımı kutluyorum çok sağlam oynadık. Topu iyi paylaştık ve güzel sayılar bulduk. İkinci yarının sonunda Anadolu Efes iyi geri geldi fakat kontrolü elimize aldık. Kolay sayılar bularak farkı yeniden açtık. Takımımı kutluyorum çok sağlam oynadık. Topu iyi paylaştık ve güzel sayılar bulduk. İkinci yarının sonunda Anadolu Efes iyi geri geldi ancak kontrolü elimiz aldık. Kolay sayılar bularak farkı yeniden açtık. Anadolu Efes çok iyi mücadele etti ama maçın sonunda biz kazandık. Herkes iyiydi fakat takım oyunu kazandı."

Kaynak: İHA