Didim Masterler Takıma Sezon Öncesi Destek

Didim Masterler takımı yeni sezona sponsor desteğiyle başlayacak. Subaşı Ağa Yapı İnşaat grubu Didim Masterler Takımına malzeme yardımında bulunacak.

Türkiye Masterler Ligi Ege grubunda mücadele eden Didim Masterler Takımına İlçede faaliyet gösteren Subaşı Ağa Yapı İnşaat grubu takımın ana sponsoru oldu. Didim Masterler Takımı, ayrıca Didim Masterler Spor Kulübü ve Sosyal yardımlaşma derneği (DİMAS) adı altında dernekleşirken, dernek yöneticileri Cuma Subaşı’yı ziyaret edip sponsorluk için imzalar atıldı.

Törene Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Ulusoy, Subaşı Ağa Yapı İnşaat grubu sahibi Cuma Subaşı, Dernek Başkanı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Rıza Gürbüz, Antrenör Memet Özdemir ve dernek yöneticileri Cemal Şahin ve Eyüp Çabuk katıldı.

Dernek Başkanı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Rıza Gürbüz desteklerinden dolayı Cuma Subaşı’ya teşekkür ederken, bu yıl ligde Didim’i en iyi şekilde tanıtmaya çalıştıklarını dile getirdi.

İşadamı Cuma Subaşı, kendisine dernekte de görev alan Cemal Şahin’den teklif geldiğini ve destek istediğini belirtmesinin ardından böyle bir konuya duyarsız kalmadıklarını ifade etti Masterler takımına başarılar diledi.

Kaynak: İHA