Ankaragücü Kahvaltıda Bir Araya Geldi

TFF 1. Lig'in 8. haftasında sahasında Boluspor ile karşılaşacak Ankaragücü, kahvaltıda bir araya gelerek moral depoladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Boluspor maçı öncesinde kahvaltıda bir araya gelen oyuncuların neşeli olmalarının moralleri yükselttiği bildirildi.

Başkanvekili Metin Akyüz, kahvaltıda yaptığı konuşmada, teknik heyet ve futbolculara başkan Mehmet Yiğiner'in selamını ileterek, "Boluspor maçı için takıma şans diliyorum. Üst üste aldığımız galibiyetler sonrası iyi bir hava yakaladığımızı düşünüyorum. Sizlere güveniyoruz, Allah'ın izni ile Boluspor maçından da en iyi sonucu alacağınıza inanıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini belirten başkan yardımcısı Ercan Soydaş ise konuşmasında şu ifadeleri paylaştı:

"Biz sizlere güveniyoruz. Yönetim olarak sorumluluklarımızın farkındayız. Belirli sorunlarımız var. Bu sorunları çözmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. El birliği ile Ankaragücü'nü hak ettiği yere getireceğimize inanıyoruz. Boluspor maçında sizlere başarılar diliyorum."

Kaynak: AA