Tandoğan'dan Taraftara Çağrı

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, pazar günü sahalarında oynayacakları Sakaryaspor maçında taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 17 puanla liderlik koltuğunda oturan Şanlıurfaspor’un Teknik Direktörü Ali Tandoğan, Sakaryaspor maçı için taraftardan destek istedi. Tandoğan, yaptığı açıklamada, ligde zorlu 7 haftanın geçtiğini belirterek, “Bakıldığında doğru yoldayız, takım halinde iyi çalışıyoruz, iyi motive oluyoruz, oyuncularımız gerçekten çok iyi çalışıyor. Pazar günü sahamızda Sakaryaspor ile çok zor bir maç oynayacağız. Sakaryaspor iç ve dış saha maçlarında hiç mağlubiyet almamış bir takım, kolay bir maç olmayacak. Şuanda bulunduğumuz konumu korumamız açısından Sakaryaspor maçından mutlaka galibiyetle ayrılmamız lazım” dedi.



“Taraftarın varlığı bizim için çok önemli”

Taraftarları Sakaryaspor maçına mutlaka beklediklerini vurgulayan Tandoğan, “Çünkü bazen öyle anlar var ki oyuncu her şeyi yapar ama bazı şey istediğiniz gibi olmaz ve o esnada taraftar devreye girer. Onların varlığı bizim için çok önemli, onları bu zorlu maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA