Şampiyon Takım, TVF Başkanı Üstündağ İle Yemekte Buluştu

Voleybolda, 23 Yaş Altı Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli takım, Üstündağ ve TVF yetkilileri ile yemekte bir araya geldi.

Voleybolda, 23 Yaş Altı Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli takım, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve federasyon yetkilileri ile yemekte bir araya geldi.

TVF'den yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Voleybol Federasyonları Birliği (FIVB) tarafından geçen ay Slovenya'da düzenlenen şampiyonada, 7 karşılaşmanın 6'sını kazanarak dünya şampiyonu olan 23 Yaş Altı Kadın Milli Takımı, TVF Başkanı Üstündağ ve yönetim kurulu üyeleri ile İstanbul'daki Nakkaş Restoran'da yemek yedi.

Üstündağ, ay-yıldızlı ekibin çok önemli bir başarıya imza attığını belirterek, "Sizlerle gurur duyuyoruz. Harcanan emeğin karşılığı kupa ve madalya ile alınınca, hazırlık aşamasından son ana kadar yaşanan stres ve yorgunluklar hatırlanmıyor. Uzun soluklu bir turnuvada, sonuca maç-maç giderek, Türkiye'ye dünya şampiyonu olarak döndünüz. Ülkemize ve bize bu mutluluğu yaşattığınız için, kafilede yer alan tüm sporcularımıza, teknik ve idari kadromuza ayrı ayrı teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Voleybol tarihine altın harflerle yazılan kadrodaki her bir bireyin, gelecekte de çok büyük başarılara imza atacağına yürekten inandığını kaydeden Üstündağ, "Dünya Şampiyonası'ndaki gibi her zaman en iyi olmak için, yılmadan mücadele etmeye devam edin. Sizler sayesinde yeni jenerasyondan çok umutluyum. 2017-2018 sezonunun her biriniz için çok iyi geçmesini dilerim. Bizim için bu ekibin her zaman yeri ayrı olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Üstündağ, milli takımı ağırlayan Nakkaş Restoran sahibi Fahri Aydoğdu'ya teşekkür plaketi verirken, sponsor Vestel de, oyuncular, teknik ve idari ekibe hediyeler takdim etti.

Kaynak: AA