Mehmet Altıparmak Açıklaması 'Hedefler Ve İstekler Büyüdü'

Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Hem hedefler büyüdü hem de istekler büyüdü. Artık biraz daha fazla çalışmamız lazım" dedi. Altıparmak, ayrıca İzlanda Milli Takımı’nın futbolcusu Bjarnason’un iki gün önce parmağının kırıldığını ancak maça kadar hazır olmasını beklediklerini bildirdi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, ligin 8. haftasında deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde taktik çalışmalar yapan bordo-beyazlı ekipte eksik futbolcu bulunmazken, İzlanda Milli Takımı’nda yer alan Bjarnason’un 2 gün önceki antrenmanda parmağı kırıldığı, yarın antrenmanlara başlayabileceği bildirildi.

Antrenmanların verimli geçtiğini kaydeden Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Son Rizespor galibiyetinden sonra hem takım olarak hem de şehir olarak büyük bir moral kazandık. Herkesin kafasında acabalar vardı ve biz o acabaları gidermiş olduk. Şimdi işimiz biraz daha zorlaştı. Hem hedefler büyüdü hem de istekler büyüdü. Artık biraz daha fazla çalışmamız lazım" şeklinde konuştu.

Milli maç arasının kendileri için iyi olduğunu aktaran Altıparmak," Futbolculara bazı dönemlerde yükleme yapmamız gerekiyor. İkinci yüklemeyi yapmak anlamında bizim için iyi oldu. Her şey şuan istediğimiz gibi gidiyor. Son 3 maçın hepsi üstteki rakiplerdi. Ümraniyespor maçı hedef maçımız ve hedefimiz kazanmak. Ümraniyespor’un neler yapabileceğini biliyoruz ve ona göre hazırlanıyoruz” diye konuştu.



İzlandalı Milli oyuncunun parmağı kırıldı

İzlandalı futbolcu Elmar Bjarnason’un iki gün önce antrenmanda sakatlandığını dile getiren Altıparmak, “Elmar’ın 2 gün önce antrenmanda serçe parmağı kırıldı. Dün de antrenmana çıkamadı. Bugün de çıkamadı ama yarın çıkacak. Kırık olan yeri uyuşturarak antrenmanlara devam edilecek. Maça kadar hazır olmasını bekliyoruz. Elmar dışında ne cezalı ne de sakatımız var her şey iyi gidiyor” diye bilgi verdi.

Ahmet Aras: "Sıcak ortamı hemen kabullendik"

Çaykur Rizespor maçında fileleri havalandırarak, yeni sezondaki ilk golünü atmanın mutluluğunu yaşayan Elazığspor’un forvet oyuncusu Ahmet Aras ise, "Gerek arkadaşlık, gerek yönetim, gerek teknik heyet anlamında sıcak karşılandım. Bunun da meyvelerini alıyoruz. Sıcak ortamı hemen kabullendik. Uyum sürecini atlatıp hemen kendimizi göstermeye başladık. Santrafor oynadığımda kendimi iyi hissediyorum. Benim mevkim santrafor. Günümüz futbolunda artık sistem değişiyor. Şanlıurfaspor’da oynadığım dönem çizgide de oynadım. Kendimi en rahat hissettiğim mevki santrafor bölgesi”diye dile getirdi.

Kaynak: İHA