Medicana İle Atiker Konyaspor Sözleşme Tazeledi

Medicana Sağlık Grubu ile Atiker Konyaspor sponsorluk anlaşmasını 1 yıl uzatan sözleşmeyi tazeledi.

Spor Toto Süper ekiplerinden Atiker Konyaspor, Medicana Sağlık Grubu ile sağlık sponsorluğu sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda düzenlenen imza törenine iki tarafın yetkilileri katıldı.

Törende konuşan, Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, “Öncelikli olarak bugün Medicana Konya Hastanesi ile bir arada olmaktan mutluyuz. 2013-2014 yılından bu yana devam eden bir sponsorluk anlaşmamız var. Kendileri sağ olsunlar forma sponsoruyla başladılar, sonra sağlık sponsorluğuna başladılar. Tabi bunca yıldır düzenli olarak çalışmalara devam ediyoruz. Şu anda sağlık sponsorluğu anlaşması yapacağız. Şehrimizin önemli bir hastanesi hakikaten biliyorsunuz. Karatay Üniversitesi ile ortak bir çalışma yürütüyorlar. Bu önemli kurumda sağlık sponsorluğunu anlaşmaktan dolayı mutluyuz. Lütfi bey kendileri bu zamana kadar hep destek verdiler. Medicana Grubu olarak destek verdiler. Ben kendilerini hakikaten teşekkür ediyorum. Konyaspor olarak emin ellerdeyiz. Biz buna inanıyoruz, sağlığımız güven altında. Bu konuda futbolcularımız olsun, kulübümüz olsun rahatlıkla gidebileceğimiz bir yer. Böyle bir emin kurumla güvenli bir kurumda çalışmaktan dolayı mutluyuz. Bugünkü yapacağımız anlaşma ile imza altına alacağız kendilerine teşekkür ederim” dedi.



"KONYASPOR FORMAMIZIN ARKASINDA İSMİMİZİ ZEVKLE OKUDUK"

Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Lütfi Şimşek ise, "Tabi böyle 1922’yi görüyorsunuz armamızın altında... Kurumsalda bu kadar derinleşen, geriye giden bir kulüple, şehrimizin kulübüyle yani bir Konyalı olarak her zaman gurur duyduğumuz iyi gününde kötü gününde yanında olmaya her zaman dikkat ettiğimiz bir takımımızın sağlık sponsoru olmak bizim için hakikaten büyük mutluluk. Bunun muhakkak bizim tarafımızdan ödenen bedelleri var ama bunu değerli başkanımızın ifade ettiği gibi açıldığımız ilk günden beri hiç sakınmadık. Önce tabi Medical olarak çıktığımız ilk yılda Konyaspor formamızın arkasında ismimizi zevkle okuduk. Mutluyuz yani hem Konyaspor’a destek olduk Süper Lige çıkmadan önceki dönemde hem de kendi isminizin orada olması bizi hakikaten bu şehre değer katan bir hastane olarak da görmemizi sağladı. Kurduğumuz günden beri sağlık sponsoruyuz. Bu anlamda gerek yönetim ekibimizin gerek sporcularımızın antrenörlerimizin her zaman yanında olmaya gayret gösterdik” ifadelerini kullandı

"10 HASTANESİYLE TÜRKİYE’DEKİ EN BÜYÜK SAĞLIK GRUPLARINDAN BİRİ"

Medicana Konya Hastanesi olarak Türkiye’nin en büyük sağlık gruplarında biri olduğunu belirten Şimşek, “Tabi Medicana Türkiye’de 10 hastanesi olan Türkiye’nin en büyük sağlık gruplarından bir tanesi. Konya hastanesi bu sağlık grubunun en iddialı hastanelerinden biri. Bu da bizim için bir şans tabi eskiden malumunuz gerek sporcularımız için gerek vatandaşlarımız için bazı hastalıklar kazalar travmalar Ankara’ya İstanbul’a gitmeyi falan gerektirdi. Şu anda bunlara ihtiyaç kalmadı. Biz şehirde hem sporcularımıza hem vatandaşlarımıza kendi evlerinde memleketlerinde tedavi olma imkanı sağlıyoruz. Değerli başkanıma, heyetine, sporcularımıza ve antrenörlerimize de... Tabi her sene bunun yenilenmesi sizin bir de testten geçtiğinizi gösteriyor. Yani eğer biz de şu anlamda teşekkür ediyoruz. Demek ki bizim sizlere sunduğumuz hizmeti beğeniyorsunuz ki bunu yeniliyoruz. Yoksa yenilenmez kalır, yani bu iş yapabilecek Konya’da başka kurumlar da vardır ama en azından biz de kendimizi sınıfı geçmiş gibi hissediyoruz. Mutluyuz takımımızın her zaman yanındayız. Sağlık sponsoru olsak da olmasak da biz sizin bu anlamda her zaman yanınızda durmaya özen gösterdik. Bu anlamda da bugün yine sizlerle buluşmaktan mutluyuz” şeklinde konuştu.

Medicana Konya Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Hasan Kişi ise, “Ben de hayırlı olmasını diliyorum. Konyaspor ile daha uzun yıllar sponsorluğumuzun devam edeceğini inanıyorum. Sağlık hizmetini vermeye devam edeceğiz. İki taraf için de hayırlı olur" dedi.

(Mustafa Yaşar Beşer - Çağrı Cihan Yıldız/İHA)

Kaynak: İHA