Kilis'te 2017-2018 Sezonu İstişare Toplantısı Yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı başkanlığında 2017-2018 yılı sezonu personel toplantısı gerçekleştirildi.

Kilis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki personel ile 2017-2018 sezonu istişare toplantısı hizmet binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Arkaltı Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Musabeyli, Elbeyli ,Polateli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürleri,Gençlik Merkezi Müdürü,kadrolu memurlar,gençlik liderleri,antrenörler,teknik personel ve hizmet alımı personeller katıldı.

İl Müdürü Remzi Arkaltı’nın açılış konuşması ile başlayan toplantıda, hizmet kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalar,ast-üst ilişkilerine dikkat edilmesi, kılık-kıyafet,mesai saatlerine uyulması ile tesis temizliğinin önemi gibi konular ele alındı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak çalışmaların çok daha üstün bir performansla sürdürülmesi gerektiğini belirten Arkaltı, “Kilis’imizin spor şehri olması yönünde büyük hedeflerimiz var. İlimize yapılan spor yatırımlarımızın tamamlanmasıyla birlikte hem Kilis kazanacak hem de ülke sporuna yetiştirdiğimiz sporcularla katkıda bulunacağız. Dolayısı ile bizlerde gençliğin enerjisine ve hızına yetişebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak zorundayız” dedi.

Kaynak: İHA