Gülaç Açıklaması '300 Milyon Lira Toplasak, Buraya Termik Santral Yaparım'

Elazığspor Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç, elektrik firması ile sorunun devam ettiğini, hafta sonu oynanacak olan Ümraniye maçından 3 puanla dönmeyi umut ettiklerini söyledi. Haklarında iddia edilen 300 milyon Lira toplanmasına da değinen Gülaç, "Ben bu parayı toplasam, buraya termik santral yaparım" dedi.

TFF 1.Lig ekiplerinden Elazığspor Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, haftalık basın toplantısında değerlendirmeler yaptı.

Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli Takımı’nı tebrik ederek konuşmasına başlayan Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, “Hafta sonu deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacağız. Aynı puandayız. Onlarda geçtiğimiz haftalarda iyi sonuçlar aldılar. İnşallah 3 puanla döneriz. İyi bir ekibiz, umarım iyi gidişatımız devam eder. Takımımız yarın İstanbul’a geçecek. Maçın ardından yine aynı gün takımımız Elazığ’a dönecek. Her hafta artan coşkuyla yolumuza devam ederiz inşallah” dedi.

Elektrik firmasıyla sorunların devam ettiğini dile getiren Gülaç, “Umarım en yakın zamanda çözümlenir. 17 gün boyunca hiçbir sonuç elde edemedik. Bu durum herkesi üzüyor. Kulübümüzün hatalı olduğunu düşünenler var. Yaşadığımız sıkıntıları çok iyi izah edememişiz demek. Bir internet sitesinde Elazığspor’a 300 milyon Lira para topladığımızı iddia eden biri var. Şerefi varsa ispatlar. Zamanında belediye meclis üyeliği yapmış bir insan. Cevap versen popüler oluyorlar. Vermesen fısıltı gazetesine düşüyor. 300 milyon Lira toplasak ben buraya termik santral yaparım. İnsan biraz vicdanlı olur" şeklinde konuştu.

Ümraniyespor maçı için taraftarların yoğun bilet talebi olduğunu ifade eden Av. Gülaç, “Oynayacağımız stadın kapasitesi düşük. Bize ayrılan bölüme 80 kişi girebiliyor. Taraftarlarımız kusura bakmasınlar. Bizim elimizde olan bir şey değil” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA