Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyoruz'

Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, bay geçirdikleri haftada rakiplerinin karşılaşmalarını izleme fırsatı bulduklarını söyledi. Akgün, "Rakiplerimizi izledik. Analizlerimizi yaptık. Buna göre de tedbir alacağız" dedi.

Azatlıspor deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini belirten Ahmet Akgün, yakalamış oldukları galibiyet serisini sürdürmek istediklerini ifade etti.

Akgün, "Bay geçtiğimiz hafta da rakiplerimiz bize çalıştı. Nevşehir’in berabere bitmesi. Yine aynı şekilde Talasspor, Kayseri Şekerspor maçının berabere bitmesi bize yaradı. İnşallah biz namaglup bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Ama tabi önümüzde daha zor karşılaşmalar var. Rakiplerimize bağlı kalmadan. Biz maç maç gidiyoruz" dedi.

BAL liginde transfer döneminin Cuma günü sona ereceğini hatırlatan Ahmet Akgün, bir futbolcu ile görüştüklerini dile getirdi. Akgün, daha önce takıma üç takviye yaptıklarını vurguladı. Savunmaya bir takviye yapmayı düşündüklerini kaydeden Ahmet Akgün, "Bir, iki oyuncu ile görüştük. Şuanda görüşmelerimiz. Ama bu transfer sona yaklaştık. Her an gerçekleşebilir. Tabi biz transfer yapmak için transfer yapmıyoruz. Biz nokta transfer yapıyoruz. Ama şartlarda anlaşabilirsek bugün transferini gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Biz transferi ihtiyaç için değil, kadroyu güçlendirmek için yapıyoruz" diye konuştu.

Azatlıspor deplasmanı için taraftarlarına kendilerinden bir otobüs talebi olmadığını anlatan Ahmet Akgün, "Taraftarımız sadece sosyal medya üzerinden öyle bir arzu içerisindeler. Ama bizim kulübümüzün bir otobüs imkanı yok. Artık taraftarlarımız kendi imkanları veya sponsorlar bulup maçlara gelebilirler. Ligimizdeki diğer takımlarda aynı yöntem ile deplasman maçlarına gidiyorlar. Biz takibi taraftarımız ile birlikte maç izlemek, o atmosferi ve coşkuyu yaşamak isteriz. İleri de imkanlarımız düzelirse neden olmasın. Ama Azatlıspor deplasmanında taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA