Fethiyespor'da Kadrodaki Tüm Futbolculara Para Cezası

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Fethiyespor da futbolculara beklenen sonuçları alamadıkları gerekçesi ile 10’ar bin lira para cezası kesildi. Muharrem Efe de süresiz kadro dışı bırakıldı. Toplantıda Başkan Mustafa Ferizcan ve yöneticiler, Nazilli Belediyespor maçı sonrası durum değerlendirmesi yaptı.

Fethiyespor basın sözcüsü Dr. Mehmet Ali Demirbaş “Beklenen başarıyı sağlayamayan futbolculara 10’ar bin lira para cezası verilmiştir. Ayrıca Muharrem Efe de süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Futbolcularımızın alacağı başarılara göre başkanımız ve yönetim kurulumuz bu cezaları affetme yetkisini de kullanacaktır” dedi.

Fethiyesporun ligde bulunduğu yerin daha üst sıralarda olması gerektiğini anlatan Dr. Mehmet Ali Demirbaş “Yönetim kurulu toplantımızda teknik direktörümüz Hüsnü Özkara ve sportif direktörler Köksal Ferizcan ile Murat Özavcı’nın da görüşlerine başvurduk. Karşılıklı güzel bir görüş alışverişi oldu. Futbolculara telafisi mümkün olacak şekilde 10’ar bin lira para cezası kesilirken Muharrem Efe de süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Bu kararlar başkanımız ve yönetim kurulumuzun tasarrufundadır. Futbolcuların alacağı başarılı sonuçlara göre affedilmeleri de mümkündür” dedi.

Fethiyespor da son haftalarda sakatların artmasına da dikkat çeken Demirbaş “Nazilli Belediyespor maçında pek çok oyuncumuz iğne ile sahaya çıktı. Ensar, Berat ve Onur Garip sakatlıkları nedeni ile Altay maçında oynamaları oldukça zor. Umut Sözen, Yiğit Gökoğlan hala sakat. Bu futbolcularımızın iyileştirilmesine çalışılıyor. Sinan Morgil’de kart cezalısı olarak Altay maçın da kadroda yer almayacak. Altay maçı için İzmir’e seyirci götürme organizesi yapılmaktadır. İzmir’e gidecek taraftarlarımızın kulübe isimlerini yazdırmalarını bekliyoruz. İzmir deplasmanında Altay karşısına puan ya da puanlar için çıkacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA