Evkur Yeni Malatyaspor'da Başkan Adil Gevrek Kampı Ziyaret Etti

Evkur Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Adil Gevrek, takımın Antalya’daki kampını ziyaret etti. Gevrek, yaptığı açıklamada Fenerbahçe maçında takıma güvendiğini söyledi.

Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, günü sabah saat: 11.00’de yaptığı antrenmanla geçirdi.

Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde taktik bir çalışma yapan sarı kırmızılılarda ülkelerinin milli takımlarında bulunan oyunculardan Sadio Diallo’nun çalışmalara dahil olduğu, Khalid ve Farnolle’nin ise yarın katılacağı belirtildi.

Malatya temsilcisinde sakatlığı süren orta saha oyuncusu Azubuike ve kart cezalıları Rahman Buğra ile Chebake, Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Bu arada takımın Antalya’daki kampını ziyaret eden Kulüp Başkanı Adil Gevrek, İHA’ya yaptığı açıklamada hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçında takıma güvendiğini kaydetti.



“Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına olan inancım tam”

Milli arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten Gevrek, “Takımımız milli arada Antalya kısa bir kamp süreci geçirdi. Bu kampın oyucular açısından oldukça verimli geçtiğini söyleyebiliriz. Tabi aralar genelde eksikleri olan takımlar açısında bir fırsat olarak görülür. Özellikle Azubuike gibi bir oyuncumuzun sakatlık sorununu çözebilmesi için bu süreç bir fırsat oldu. Ancak bu oyuncumuz bu hafta Fenerbahçe maçına yetişemeyecek ne yazık ki. Onun dışında fiziksel anlamda bu kamp bize ilaç gibi geldi diyebilirim. Erol Hoca ve Ali Hoca ile yaptığımız görüşmelerde özellikle bu anlamda kampın iyi olduğunu paylaştılar. Ben bu hafta oynayacağımız Fenerbahçe karşılaşmasında takımımıza güveniyorum. Oyuncularımızın orada sahaya çıkıp ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına olan inancım tam” dedi.



“Toplantıdan birlik ve beraberlik mesajının çıkması kulübümüz adına oldukça sevindiricidir”

Gevrek, geçen hafta Malatya’da yapılan Divan Kurulu toplantısına ilişkin de konuşarak, şunları söyledi: “Geçen hafta Malatya’da Ahmet Çakır başkanımız nezaretinde oldukça faydalı bir toplantı gerçekleştirdik. Özellikle kulübün genel anmadaki durumunun görüşüldüğü toplantıdan birlik ve beraberlik mesajının çıkması kulübümüz adına oldukça sevindiricidir. Ben başta başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere, tüm divan kurulumuza kulüple ilgili gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür ediyorum.”

Kaynak: İHA