Dursun Özbek dikkat çekici açıklamalar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kendisine yapılan eleştirilerin birçoğundan faydalandığını belirterek, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Sıkıntılı günleri geride bırakıyoruz” dedi.

İstanbul Dedeman Otel'de gerçekleşen Galatasaray Ekim Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda güncel konularla ilgili açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Her sene olmazsa olmazımız kulübü kara geçirmek. Bu iddia ile beni başkan yaptınız. Görevlerin başında geliyor. Hedefimize yürüyoruz. Soruları sorarken bunlara dikkat etmeniz gerekiyor. Galatasaray'ın yara almasını kimse istemez” şeklinde konuştu.

Riva projesinden gelen kaynağın kullanılması yönündeki eleştirilere de cevap veren Özbek, “Riva'dan gelen paranın biz şu tahaddütte bulunduk; sizler tarafından Riva. Bizim tek hedefimiz var. Galatasaray Kulübü'nün borçlarının tasfiyesi için kullanacağız dedik. Paranın geldiği gün gittiği adresi biliyorsunuz. Sportif A.Ş faaliyetlerini sürdürecektir. Mevcut yapılan şey ilk ödeme bütün Galatasaray borçlarının tasfiyesi için yeterli değildir. Bu projelerin gelişmesi ve bitirilmesi sonucunda yapılacak fonla adresi aynı yer olacaktır. Kimse tereddüt etmesin” diye konuştu.

Araştırma dilekçesini bugün divana verdik.

“Birlik ve beraberliğimiz daim olsun”

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Özbek, “Ben ne yaparsam yapayım. Bizim birlik ve beraberliğimizi zedeleyecek konulardan kaçmamız lazım. Ben bütün eleştirilere açığım. Bugüne yapılan eleştirilerin bir çoğundan de faydalandım. Bugün geldiğimiz neticeler, hem finansal yapısal itibari ile hemde sonuçlar itibariyle, KAP'ta da açıkladık. Detayını girip, gördüğümüz zaman daha net anlaşılır. Bu bizim birlik ve beraberliğimizin sonucudur. Hepinize teşekkür ediyorum. Beni eleştiren Galatasaraylılara şunu söylemek istiyorum. Dün açıklanan sonuç itibariyle yorumlar var. Saldıranlar var. O mihraklardan bize saldırı geliyorsa biz doğru yoldayız. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Sıkıntılı günleri geride bırakıyoruz” açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA