Yeniçeriler Taraftar Derneği'nin Binası Dostluk Maçıyla Açıldı

İzmir Süper Amatör Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Aliağa Spor FK’nın taraftar grubu Yeniçeriler, dernek statüsü kazandıktan sonra dernek binasının açılışını da gerçekleştirdi. Dernek binası, Yeniçeriler Derneği futbol tesislerinde oynanan dostluk maçıyla açıldı.

İsmini bölgenin sayılı taraftar grupları arasına yazdıran Yeniçeriler’in dernek binası düzenlenen futbol organizasyonuyla açıldı. Yeniçeriler Taraftar Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona; Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiseri Engin Uysal, Aliağa Spor Teknik Sorumlusu Polat Çetin, Aliağa Spor Antrenör Yardımcıları Serkan Ençetin, Yusuf Küçükakyüz, Aliağa Spor Yöneticisi Hakan Şimşek, Aliağa Belediyesi Spor Sorumlusu Bilal Özkurt ve Aliağa Spor’a gönül vermiş taraftarlar katıldı.

Dernek binasının da içerisinde bulunduğu futbol tesisleri Aliağa Spor altyapı tesisleri olarak da hizmet verecek. Ayrıca tüm Aliağa Spor ürünlerinin yer alacağı Ağastore mağazası da yakın bir zamanda tesisler içerinde hizmet vermeye başlayacak.

Yeniçeriler olarak her şartta ve koşulda Aliağa’nın adını her yerde haykırmaya devam edeceklerini belirten Yeniçeriler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vural, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz dernek binası tüm Aliağa halkına ve taraftar grubumuza hayırlı olsun. Açılış organizasyonumuzda bizleri yalnız bırakmayan başta Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar olmak üzere tüm dostlarımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Yeniçeriler Derneği olarak bizim kapımız her zaman herkese açık. Aliağa Spor’a gönül veren herkesi derneğimize davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA