Vali Kamçı'yı Engelli Sporcular Ziyaret Etti

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonasında birinci olan Kayseri Özel Çocuklar Spor Kulübü teknik ekibi ve sporcuları kabul etti.

Valilikten yapılan açıklamyaya göre, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile teknik heyet ve sporcuların katıldığı ziyaret Vali Kamçı'nın makamında gerçekleşti.

Vali Kamçı, Türkiye’nin farklı illerinden 7 spor kulübünün katılım gösterdiği müsabakalarda Kayseri Özel Çocuklar Spor Kulübü'nün adını finale yazdırdığını ve finalde Bursa İnegöl Umut Yolu Spor Kulübü’nü uzatma setinde yendiğini ifade etti.

Sporcuların engellerine rağmen azmin ve inancın sonunda başarıya ulaşmanın mümkün olduğunu kanıtladıklarını aktaran Kamçı, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan etkinlikte kenti temsil eden sporcuların önemli bir başarıya imza attığını belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de kendilerini kabul eden Vali Kamçı'ya teşekkür ederek, sporcuların çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA