TFF'den Lucescu açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Mircea Lucescu’nun gönderileceğine dair basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

TFF'den Lucescu açıklaması
TFF, Mircea Lucescu'nun takımdan gönderileceği ve Abdullah Avcı'nın Milli Takım'ın başına getirileceği yönündeki haberlerini yalanladı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

'Bugün bir ajans tarafından, 'Demirören kararlı!... Lucescu'nun yerine!..' başlığı ile bir haber yayınlanmıştır.

Bu haberde ortaya atılan ve herhangi bir dayanağı olmayan iddiaların gerçekleri yansıtmadığını belirtir, durumu kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız.'

TFF'den Lucescu açıklaması

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

TFF Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Ali Dürüst, önemli görevleri olduğunu ve mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Ali Dürüst, 'Biz görevimizin başındayız. Milli Takım'ın Dünya Kupası'na katılamaması tabii ki hepimizi üzdü ancak bizim tek görevimiz A Milli Futbol Takımı değil. Önemli projelerimiz ve önemli görevlerimiz var. Mücadeleye devam edeceğiz. Tenkitler de olacak tabi doğal olarak ve bunlardan ders alacağız. Yüzlerce, binlerce maç oynanıyor. Dediğim gibi sadece maçlar değil, 'Türkiye Futbol Oynuyor' gibi bir projemiz var ki bu sadece bir tanesi. O projeler ve görevlerimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz' diye konuştu.

Kaynak: İHA