Müftü Kocaoğul Adına Futbol Turnuvası Düzenlendi

Aydın İl Müftülüğü’nün Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında organize ettiği futbol turnuvası bu yıl emekli olacak olan İl Müftüsü Ömer Kocaoğul adına düzenlendi.

Aydın İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Ömer Kocaoğul Futbol Turnuvası Karpuzlu ve Efeler Müftülüğü takımları arasında oynanan karşılaşma ile başladı.

Karşılaşmanın başlama vuruşunu Karpuzlu Müftüsü Himmet Metin yaptı.

Turnuvanın din görevlileri arasında birlik ve beraberliği sağlayacağını dostlukları pekiştireceğini belirten Efeler Yenicamii imam hatibi Mustafa Çat, turnuvanın hayırlı olmasını diledi.

Turnuvadaki ilk maçın başlama vuruşunu yapan Karpuzlu Müftüsü Himmet Metin ise “Bu turnuvanın bu futbol oyununun kardeşlik içerisinde centilmence geçmesini diliyorum. Bir kardeşlik ruhu içerisinde fazla sıkıntıya ve sakatlığa meydan vermeden güzel bir oyun oynamanızı diliyorum. İyi oynayan kazansın. Bu turnuvayı tertip eden arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Ömer Kocaoğul Futbol Turnuvasına 9 takım katılırken, maçlar 30’ar dakika iki devre şeklinde oynanacak. 07 Kasım 2017 tarihinde oynanacak final müsabakası ile turnuvanın şampiyonu belli olacak.

Kaynak: İHA