Eczacıbaşı Vitra'da Esra Ve Gülden Jübilesini Yaptı

Eczacıbaşı Spor Kulübü oyuncuları Esra Gümüş Kırıcı ve Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu jübile yaparak voleybola veda etti.

Eczacıbaşı VitrA taraftar grubu Tigers ile voleybolseverlerin şovlarıyla başlayan törende bir belgesel yayınlandı. Seremoninin ardından, uzun yıllar turuncu-beyazlı forma ile mücadele eden iki kaptan, son kez sahaya Eczacıbaşı forması ile çıktı. A Milli Takım ve Eczacıbaşı VitrA arasında oynanan 1 setlik mücadelenin sonlarına doğru oyuna giren yıldız oyuncular, arkadaşlarının ve tüm salonun alkışlarıyla jübilelerini yaptı.

Giydikleri formayı yine başka efsanelerden teslim aldıklarını söyleyen iki kaptan, “Emek harcayarak kazandığımız bu formayla sayısız mutluluklar yaşadık. Bizden sonra gelecek genç oyuncuların da bu formanın değerini bilerek oynayacaklarından eminiz” dedi ve formalarını Eczacıbaşı VitrA’nın genç oyuncuları Hande Baladın ile Simge Şebnem Aköz’e teslim etti.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın yaptığı konuşmaların ardından, herkese destekleri için teşekkür eden Esra ve Gülden’e plaketleri takdim edildi.

Kaynak: İHA