Denizlispor'da Grandmedical Manisaspor Maçı Hazırlıkları

Teknik direktör Erginer: 'Her hafta rakibin adı değişecektir, ama biz belli standart oyun ortaya koyma çabasında olacağız'.

Denizlispor, TFF 1. Lig'in 8. haftasında 16 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Grandmedical Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktörü Reha Kemal Erginer yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan antrenmanda futbolcular koordinasyon ve ısınma çalışması yaptı.

Koşunun ardından topla çalışan takım, idmanı çift kale maç oynayarak tamamladı.

Teknik direktör Erginer gazetecilere yaptığı açıklamada, milli arayı çok iyi değerlendirdiklerini ve bu kapsamda tempolu bir idmanla çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Sakat oyuncuların oyuna dönecek olmasının mutluluk vericiği olduğunu belirten Erginer, "Tam kadroyla çalışmaya başladık. Bugün itibariyle idmanlarımıza tam kadro devam edeceğiz. İlk hafta fiziksel olarak yüklendik takıma. Ağır bir antreman haftası oldu onlar için. Eksikliklerimizi gidermek için sık sık çalışmalar yaptık." dedi.

Bu hafta Grandmedical Manisaspor maçından önemli bir karşılaşmanın olmadığını vurgu yapan Erginer şunları kaydetti:

"Çok önemli bir maç, rakip içinde öyle olacak. İyi hazırlanacağız. Geçen hafta aldığımız galibiyetin morali de üzerimizde. Sahamızda aldığımız galibiyetin daha anlamlı olması için oradan daha iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyoruz. Her hafta rakibin adı değişecektir. Ama biz belli standart oyun ortaya koyma çabasında olacağız."

Kaynak: AA