Bozcaada Belediye Başkanı Yılmaz'dan Ampute Milli Takımı'na Davet

Çanakkale’nin Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Bozcaada Belediyesi sosyal medyası üzerinden Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda zafere ulaşan Ampute Milli Takımı oyuncularını ve teknik ekibini adaya davet etti.

Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Avrupa Şampiyonası final maçında İngiltere’yi 2-1 yenerek Avrupa Şampiyonu olan Türkiye Ampute Milli Takımı’nı Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, adaya davet etti.

Başkan Yılmaz, Bozcaada Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) iki ayrı çağrıda bulundu. Hakan Can Yılmaz’ın TFF’ye ilk çağrısı, “A Milli Futbol Takımı için Dünya Kupası’na gitme hakkını kazandığı takdirde verilmesi düşünülen primin, Avrupa Şampiyonu olan Türkiye Ampute Milli Takımı’na verilsin” şeklinde oldu.

Yılmaz, TFF’ye bulunduğu ikinci çağrıda ise şunları söyledi:

Bozcaada Belediye Başkanlığı olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na 2. çağrımızdır. Avrupa Şampiyonu olarak bizi gururlandıran Türkiye Ampute Milli Takımı’nın tüm sporcu ve teknik ekibini, saygıdeğer eşleri ve aileleriyle birlikte yorgunluklarını atmak ve Bozcaada halkı olarak bağrımıza basmak için, kendilerine uygun olan bir tarihte ilçemizde ağırlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyacağız.”

Kaynak: İHA